MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN
Rør blot ikke ved min gamle jul…
Hos os finder du de klassiske juleretter,
som vi alle elsker

Julefrokost

 

Her kan du se Kokken & Jomfruens julemenuer til julen 2018.

Julen er uden sammenligning den mest traditionsrige højtid, som vi fejrer her i Danmark - og det gør ikke noget, hvis fejringen varer hele december. Mange af os deltager gerne i op til flere julefrokoster i løbet af den skønne juletid.

Rør blot ikke ved min gamle jul, synger vi i julesangen 'Sikken voldsom trængsel og alarm', og det er et udsagn, som passer på mange danskere. For ikke alene er julen årets største fest, det er også en højtid, som de fleste har et meget nært forhold til og gerne ser uændret fra år til år.

Maden skal helst være lige så traditionel som selve begivenheden. Hos Kokken & Jomfruen værner vi om traditionerne og derfor vil du finde et stort udvalg af de klassiske retter i alle vores julemenuer.

I vores julebuffet kan du frit sammensætte en julefrokost med alle dine yndlingsretter. Eller du kan vælge en julemenu, hvor vi allerede har sammensat en menu med vores favoritter -  der findes både en lille og nem julefrokost med 5 retter eller det helt store julebord, hvor du får 10 retter.

Og hvorfor ikke lade os lave en klassisk julemiddag til din juleaften, så du kan bruge tiden på at pynte op og hygge om dine gæster i stedet.

Risalamande
Selv om navnet klinger fransk, er risalamanden en dansk opfindelse, og for de fleste er det svært at forestille sig en jul uden den klassiske dessert, der består af risengrød vendt med flødeskum og hakkede, smuttede mandler, serveret med kirsebærsauce.

Om I vil lune kirsebærsaucen eller servere den kølig, vil vi ikke blande os i, men vi lover, at vi har lavet risalamanden med stor omhu og en god portion kærlighed til den dejlige, danske jul.

Du kan smage vores klassiske risalamande uanset, hvilken julemenu du bestiller.

Vi glæder os til at du tager os med til bords i den søde juletid.

 

Menuer

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT