MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN
Konfirmationsmad, der passer lige til den fest, I ønsker

Konfirmation

 

Konfirmationen er den dag, hvor de unge mennesker bekræfter troen på Gud, som blev formuleret i dåben. Det er også den dag, hvor de unge mennesker formelt træder ind i de voksnes rækker. Derfor vælger mange, som ikke er medlem af folkekirken at holde en fest alligevel - en nonfirmation – for at fejre overgangen fra barn til voksen.

For mange unge er det den første store fest, hvor de er i festens centrum. Forældrene sætter derfor alle sejl til for, at konfirmationsdagen skal blive vellykket og mindeværdig. Konfirmationen bliver husket for alle de gode ting, der sker den dag heriblandt middagen, som gerne skal huskes for madens gode smag og flotte anretning og ikke mindst, at den blev leveret som aftalt.

Maden skal gerne falde både i konfirmanden og gæsternes smag. Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i flere forskellige løsninger til en minderig og festlig konfirmationsdag. Nogle foretrækker en traditionel tre-retters menu, andre en buffet med mange valgmuligheder. Uanset hvad du vælger, hører der sig en dejlig dessert til. Hos Kokken & Jomfruen kan du vælge mellem en masse klassiske desserter. Vi laver nemlig søde evergreens som citronfromage og pandekager med is – eller hvad med en islagskage med karamelsauce og smørkrokant? Der er noget for en hver smag og noget til den søde tand!

Konfirmationsmenuerne kan leveres fra den 1. marts 2018.

Blå mandag skal der også mad til…
Når vi snakker konfirmation kommer vi ikke uden om blå mandag eller andendagen, som den også kaldes. Traditionen stammer tilbage til 1700-tallet, hvor de unge fra det københavnske borgerskab mødtes i Kongens Have for at vise deres gaver frem. Der findes flere teorier om, hvor udtrykket stammer fra, heriblandt den tyske Blauer Montag, hvor farversvende kunne tage fri om mandagen, hvis de brugte søndagen på at farve arbejdstøjet blåt – for så skulle tøjet hænge og tørre hele mandagen. Mandagen efter konfirmationen holder konfirmanderne også fri og mødes med vennerne for at hygge og feste.

Kokken & Jomfruen klarer også maden til blå mandag. Saml for eksempel de unge derhjemme til en hyggelig brunch, inden de drager på tur. Eller hjælp dem med at arrangere en hyggelig fest, hvor en af vores mange buffeter er meget velegnede.

 

Menuer

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT