MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN
Hop ind i det nye år med et festmåltid
fra Kokken & Jomfruen

Bestil inden den 23. december,
så giver vi GRATIS BOBLER!

Nytår

 

Nytår er både årets første og sidste fest - en overgang med alt hvad det indebærer. En overgang er altid noget særligt. Man lader det gamle år bag sig og et nyt og "ubrugt" ligger foran én.

Nytårsaften fejres i nyere tid med fyrværkeri og champagne og for manges vedkommende også med kransekage, Dronningens nytårstale og 90-års-fødselsdagen på TV. Kulminationen på festlighederne er, når uret på Københavns Rådhus slår ved midnat, og det nye år dermed tager sin begyndelse.

Men maden spiller også en stor rolle, når vi samles rundt om bordet denne aften. Det skal være et festmåltid ud over det sædvanlige for både store og små.

Vi anbefaler vores lækre 3-retters nytårsmenu, hvis du og dine gæster skal forkæles med et fyrværkeri af et festmåltid. Hvis I er mange om bordet anbefaler vi vores nytårsbuffet bestående af 8 delikate retter med både forret, hovedret og dessert. Børnene skal selvfølgelig også forkæles med lækker mad til en festlig nytårsaften. Vi har derfor sammensat en lækker 3-retters menu tilpasset de små maver og smagsløg.

GRATIS BOBLER! Hvis du bestiller inden den 23. december, får du en flaske mousserende vin leveret sammen med maden. 1 flaske pr. 7 kuverter.

 

Menuer

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SMILEY
SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 


 


Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!


 


Trustpilot


 

SMILEY
SE KONTROLRAPPORT