MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Kokkeskole

 

Tag dine venner eller kollegaer med i kokkeskole hos Kokken & Jomfruen. Vi garanterer, at I får en sjov aften med fokus på kommunikation og teamwork, når I skal arbejde med spændende råvarer.

 

For bare 399 kroner pr. person får I en sjov, inspirerende og anderledes aften, hvor de små grå bliver udfordret samtidig med at smagssanserne pirres og overraskes. I skal være min. 18 og maks. 40 personer.

 

Det drejer sig ikke bare om at skrubbe grøntsager og røre dressinger sammen. Det er også discipliner inden for kommunikation og teamwork, der vil komme i spil og sætte smilebåndet på overarbejde.

 

Vi har forberedt en menu, som under kyndig vejledning skal kreeres og præsenteres for hinanden. Aftenen byder også på en tur bag kulissen og et par af de sjove – og hemmelige – historier om Danmarks største cateringvirksomhed, inden der afsluttes med at nyde den 3 retters menu, som I selv har kreeret.

 

Aftenen igennem er der vin, vand og kaffe til deltagerne. Alle deltagere får desuden et flot forklæde udleveret ved ankomsten, så man er klædt på til løjerne. Forklædet kan tages med hjem sammen med en lille gave til minde om en sjov aften.

 

 

 

Se og print brochuren om Kokkeskolen  

 

Brug kontaktformularen eller ring til os på 7010 7011.

 

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT