MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Ude i køkkenet

 

Indenfor de seneste år er alle vores køkkener i Odense, Århus, Slagelse og København blevet moderniseret. Vi råder over den nyeste teknologi både til tilberedning af maden og efterfølgende behandling. Det sikrer dig den bedste kvalitet, når du bestiller mad hos os. 

 

TILBEREDNING

Hos Kokken & Jomfruen bliver maden tilberedt i det nyeste indenfor ovne og gryder. Ovnene kan styres med én grads nøjagtighed, og samtidig kan der eksempelvis tilføres damp. Det gør, at laksen, kødet eller tærten ikke bliver tør.

 

Gryderne opvarmes ikke kun i bunden, men også op langs siderne, det sikrer at maden bliver gennemvarmet og tilberedt skånsomt uden at brænde på.

 

Den nye høkasse

Vi har også fokus på at udvikle nye metoder til tilberedningen, så råvarerne tilberedes mest skånsomt. Vi har således genopfundet den gamle høkasse, som var udbredt i begyndelsen af 1900-tallet. Vi bruger naturligvis ikke høkasser, men tankegangen er den samme. De termokasser, de varme stege leveres i, fuldender nemlig stegningen under transporten hjem til dig. Det betyder, at tiden i ovnen bliver mindre, til gengæld bliver den efterfølgende trækketid længere. Det medfører, at der bevares mere saft og kraft i kødet – til glæde for både dig og miljøet.
 

HURTIG NEDKØLING

Nogle madvarer bevarer smag og kvalitet bedst ved at blive hurtigt nedkølet. For eksempel tilbereder vi årligt mere end 50.000 kuverter høns i asparges. Det gør vi skånsomt, og efterfølgende nedkøler vi stuvningen til under 10 grader på mindre end fem kvarter. Stuvningen kan nu varmes hos kunden, når den skal bruges, og den smager lige så friskt, som da den blev tilberedt.

 

 

 

 

 

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT