MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Fortrolighedspolitik

 

Denne hjemmeside stilles til rådighed af Kokken & Jomfruen. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål bedes du venligst henvende dig til os på kundeservice@kokken-jomfruen.dk eller ved at skrive til os på adressen C.F Tietgens Boulevard 30b 5220 Odense SØ.

 

Du er velkommen til at benytte dig af www.kokken-jomfruen.dk på de betingelser, der er beskrevet nedenfor.

 

Betingelser for brug

Betingelserne vedrører dine rettigheder og forpligtelser ved brug af hjemmesiden og omfatter bl.a. ansvarsfraskrivelse og immatterielle rettigheder. Du bedes læse betingelserne omhyggeligt igennem, da de gælder for enhver brug af hjemmesiden. Desuden gør vi opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at ændre i disse betingelser.

 

Indhold

Kokken & Jomfruen bestræber sig på at sikre, at hjemmesidens indhold til enhver tid er korrekt og ajourført. Kokken & Jomfruen har mulighed for at ændre indholdet af hjemmesiden, herunder fjerne dele af indholdet, efter eget skøn og uden forudgående varsel. Kokken & Jomfruen garanterer ikke for, at de oplysninger, som fremgår af hjemmesiden, er korrekte eller fyldestgørende.

 

Ansvarsbegrænsning
Indholdet af denne hjemmeside og al materiale på hjemmesiden stilles til rådighed som beset og uden nogen form for hverken stiltiende eller udtrykkelig garantier, herunder bl.a. for, at produkter og andet materiale fra hjemmesiden er egnet til et bestemt formål eller ikke udgør en krænkelse af tredjemands rettigheder. Kokken & Jomfruen fraskriver sig udtrykkeligt ethvert erstatningsansvar for skader, herunder såvel person- som tingskade, som opstår ved brug af hjemmesiden eller produkter og/materialer, der er beskrevet på hjemmesiden.

 

Oplysninger på hjemmesiden, som vedrører det ernæringsmæssige indhold eller helbredsmæssige forhold i relation til produkterne eller som vedrører andre lægevidenskabelige områder skal betragtes som helt generelle oplysninger, som ikke kan erstatte lægefaglig rådgivning. Du opfordres til at drøfte konkrete spørgsmål med din egen læge. Såfremt du vælger at stole på oplysninger fra hjemmesiden, sker dette på dit eget ansvar, og Kokken & Jomfruen kan ikke gøres ansvarlig for tab eller skader, herunder personskader, som følge heraf.

 

Kokken & Jomfruen bestræber sig på at sikre, at hjemmesiden fungerer tilfredsstillende til enhver tid, men Kokken & Jomfruen kan ikke garantere, at forbindelsen til denne hjemmeside ikke vil blive afbrudt, at den vil være sikker og uden fejl, og at disse vil blive rettet, eller at der ikke vil kunne findes vira eller andre fejl på serveren.

 

Immaterielle rettigheder
Hjemmesiden og dens indhold er beskyttet af ophavsret og andre immaterielle rettigheder tilhørende Kokken & Jomfruen. Enhver form for ændring, kopiering, reproduktion, videredistribution, offentliggørelse, kommerciel udnyttelse m.v. af hjemmesidens indhold er en krænkelse af Kokken & Jomfruens rettigheder, medmindre der er indhentet en skriftlig tilladelse fra Kokken & Jomfruen.

 

Alle varemærker og logoer på hjemmesiden tilhører Kokken & Jomfruen. Såfremt du ønsker tilladelse til at benytte et af varemærkerne eller andet materiale på hjemmesiden, bedes du kontakte marketing på adressen kundeservice@kokken-jomfruen.dk.  

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT