MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Leveringsgaranti

Vi hjælper dig hele vejen til en god fest

 

Vi kommer til tiden

Ruten fra køkkenet og til dig skal være så kort som mulig. Her spiller vores it-system en vigtig rolle, alle transporter planlægges ned til mindste detalje og en rute kan styres fra minut til minut. Det giver sikkerhed for, at maden kommer på det aftalte tidspunkt. 

 

Dagen før din fest får du en SMS med informationer om leveringstidspunktet.

 

Gratis leveringsgaranti

Vi har en leveringssikkerhed på 99,5 %. Men det kan ske, at maden ikke når frem til tiden. Derfor giver vi en leveringsgaranti. Garantien gælder alle bestillinger, uanset om du bestiller online eller gennem kundeservice.

 

Det betyder, at hvis maden ikke er fremme senest 45 minutter efter den tid, du har oplyst at du og dine gæster skal spise, får du et gavekort på det beløb, du har købt mad for hos Kokken & Jomfruen.

 

FORCE MAJEURE
Garantien dækker i alle de tilfælde, hvor det er Kokken & Jomfruen, der har skylden for forsinkelsen. Vi kan dog ikke tage højde for det, man kalder ”force majeure”. ”Force majeure” er et juridisk udtryk, der egentlig betyder ”en større kraft” – altså forhold, som ingen mennesker er herre over. Det kan være voldsomt snefald – lange trafikkøer som følge af trafikuheld – alvorlige strømsvigt eller andre naturkatastrofer.

 

Vi vil gøre vort yderste for at komme frem, og vore chauffører vil underrette dig, hvis de kan se, at de ikke kan nå frem i tide.

 

HUSK – du kan også købe en afbestillingsbeskyttelse.

 

Læs mere om Afbestillingsbeskyttelse

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT