MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Ved at benytte www.kokkenogjomfruen.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

 

Kokken & Jomfruen respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person fx for- og efternavn, alder, adresse og mail, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Som udgangspunkt kan du benytte hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt afgive personlige oplysninger.

 

Kokken & Jomfruen har dog brug for visse personoplysninger for at kunne betjene dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

 

Kokken & Jomfruen indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
• Bestiller mad
• Gennemfører betaling
• Tilmelder dig nyhedsbrev

 

Vi indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige (fx mail og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

 

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Kokken & Jomfruens hjemmeside via Google Analytics.

 

Kokken & Jomfruen indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

I forbindelse med online køb arbejder vi sammen med Dandomain, og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi oplysningerne til?
Kokken & Jomfruen videregiver kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Kokken & Jomfruen.

 

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

 

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.kokkenogjomfruen.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

 

Opdatering af persondatapolitikken
Kokken & Jomfruen forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT