Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. eventuelle leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet

Ændre eller afbestil indtil 8 dage før levering

Maden leveres varm og klar til servering

Kundeservice alle ugens dage

HENT SELV ELLER FÅ LEVERET TIL DØREN

Du vælger selv om du ønsker at afhente maden i et af vores køkkener, eller om vi skal levere maden til dig lige til døren. Herunder kan du finde din leveringspris. Ligeledes kan vi afhente den tomme service eller du kan selv aflevere den i et af vores køkkener.

FÅ RABAT PÅ DIN NÆSTE FEST

Hver gang du handler hos Kokken & Jomfruen, opsparer du bonusrabat. Ved hvert køb optjener du 10% af det beløb, som du har købt mad for. Beløbet på din bonus kan ses, når du logger ind på din konto hos Kokken & Jomfruen. Den bonus kan fratrækkes som rabat næste gang, du køber mad hos os.

Læs mere om bonusrabat

Få leveret brunch til din næste mærkedag

Vi leverer brunchbuffet ud af huset til alle slags begivenheder. Uanset, hvilken anledning, du ønsker at fejre, så er der garanti for, at du kan sidde og hygge dig i timevis med vores brunch ud af huset. Vores brunch ud af huset er velegnet til både store og små selskaber. Vi leverer både til barnedåb, fødselsdag og andre store og små anledninger.

Brunch spises mellem morgenmad og middagsmad eller kan også erstatte morgenmaden. Det er blevet meget populært de senere år at servere en kombineret morgenmad og middagsmad, hvor der både er franskbrød, rundstykker, ost, pølser, fisk, juice, kaffe osv. Der kan også benyttes en lang række andre retter, der er sådan set ingen begrænsninger for, hvad der kan indgå i en god og velsmagende brunch.

Hos Kokken & Jomfruen kan du vælge mellem flere forskellige brunchmenuer ud af huset og ens for dem alle er, at de klassiske morgenmadsretter er kombineret med skønne ekstraordinære brunchretter. Samtidig finder du også søde sager til din brunch, hvilket naturligvis også hører sig til en god omgang brunch.

Hos Kokken & Jomfruen kan du selv sammensætte din brunch ud af huset og dermed vælge alle dine brunch-favoritter. Samtidig kan du også selv vælge, hvor mange retter du ønsker at invitere dine gæster på. Dette kan blandt andet afhænge af, hvilken type fest eller sammenkomst der er tiltænkt. En ting er dog sikkert, udvalget hos Kokken & Jomfruen er et af de største i landet. Du kan sammensætte en vælg-selv-brunch, hvor du kan vælge mellem mere 25 forskellige brunchretter. Her finder du alt fra klassiske brunchretter til mere moderne og ekstraordinære brunchretter.

Fordelen med brunchbuffet er, at dine gæster selv kan vælge deres favoritter og livretter. Samtidig behøver du ikke at tænke på at skulle servicere dine gæster med bordservering, da brunchbuffet er tiltænkt høflig selvbetjening. Denne form for servering kan gøre dit arrangement mere overskueligt og forhåbentligt vil du kunne nyde dine gæster og dit arrangement i fulde drag.

Når du bestiller brunch ud af huset hos Kokken & Jomfruen bliver det hele leveret på hvide porcelænsfade og størstedelen af maden er allerede anrettet og klar til at komme direkte på bordet. Det gør det let for dig som vært, da du ikke skal anrette brunchen når du har afhentet den eller den er blevet leveret til din hoveddør. Det eneste du skal tænke på er blot at nyde dine gæster og tiden med dem du holder af – resten har Kokken & Jomfruen allerede sørget for.

Ønsker du at gøre din brunch mere personlig, så kan du forberede din egen pynt til fadene, som maden leveres på. Du kan også anrette maden på dit eget porcelæn og på den både give din brunchbuffet et personligt touch. Dette er blot et tip og absolut ikke nødvendigt, da vi som sagt allerede har anrettet maden for dig.

Skulle du have spørgsmål til din brunch ud af huset, så skal du altid være velkommen til at kontakte Kokken & Jomfruens kundeservice. Vores kundeservice har åbent alle ugens dage og her vil du kunne få råd og vejledning til din næste brunchbuffet og samtidig kan de hjælpe dig med din bestilling. Skal du servere brunch ud af huset, så synes vi helt bestemt, at du skal kontakte Kokken & Jomfruen og få vores store udvalg af brunchbuffeter præsenteret.