Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. eventuelle leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet

Ændre eller afbestil indtil 8 dage før levering

Maden leveres varm og klar til servering

Kundeservice alle ugens dage

Kommer der børn til konfirmation?

Hvis du vil være sikker på der er noget for børnene, så har vi den perfekte løsning. Med vores børnemenu er der klassiske favoritter til de mindste fødselsdagsgæster. Nem at servere og et sikkert hit. Børnene kan se frem til en skøn menu med både nachos, kylling, gnavegrønt og en chokoladekage til dessert.

HENT SELV ELLER FÅ LEVERET TIL DØREN

Du vælger selv om du ønsker at afhente maden i et af vores køkkener, eller om vi skal levere maden til dig lige til døren. Herunder kan du finde din leveringspris. Ligeledes kan vi afhente den tomme service eller du kan selv aflevere den i et af vores køkkener.

FÅ RABAT PÅ DIN NÆSTE FEST

Hver gang du handler hos Kokken & Jomfruen, opsparer du bonusrabat. Ved hvert køb optjener du 10% af det beløb, som du har købt mad for. Beløbet på din bonus kan ses, når du logger ind på din konto hos Kokken & Jomfruen. Den bonus kan fratrækkes som rabat næste gang, du køber mad hos os.

Læs mere om bonusrabat

KONFIRMATIONSMADEN TIL DEN STORE DAG

Når du vælger mad ud af huset til konfirmationen, er der mange ting at tage hensyn til. Det skal være noget som både konfirmanden og gæsterne kan lide, det skal passe til den type fest, som I ønsker at holde og meget mere.

Kokken & Jomfruen er leveringsdygtig i flere forskellige menuer til en minderig og festlig konfirmationsdag. Nogle foretrækker en traditionel tre-retters konfirmationsmenu, andre en buffet med mange valgmuligheder. Uanset hvad du vælger, hører der sig en dejlig dessert til, til at runde middagen af.

En buffet er ofte et godt valg af mad til konfirmationen, da der er flere retter at vælge imellem – og dermed lidt for enhver smag. Festen bliver også mere uformel, da gæsterne hele tiden rejser sig for at hente mad, og dermed kommer til at snakke sammen på kryds og tværs.

Når du skal vælge menuen til konfirmationen, kan det være en fordel også at tænke på noget så lavpraktisk som antallet af hjælpere i køkkenet og pladsen i lokalerne. Her kræver buffeten mindre, fordi gæsterne selv henter maden. Dog skal man være opmærksom på, at der skal være mulighed for at have et opstillingsbord med god plads til buffeten.

Hvad skal du overveje, inden du bestiller mad til konfirmationen?

Før du tager den endelige beslutning omkring konfirmationsmenuen, kan du med fordel overveje følgende punkter i forbindelse med planlægningen:

 • Hvad er dit samlede budget for festen?
 • Hvem og hvor mange skal inviteres?
 • Hvad tid på dagen skal festen starte?
 • Skal det være en formel fest eller en mere uformel sammenkomst?
 • Skal der være et tema for festen, som for eksempel afspejler konfirmandens interesser?
 • Kommer der gæster med fødevareallergier eller intolerancer?

Huskeliste til konfirmationsfesten

Der er meget at holde styr på, når der skal holdes konfirmationsfest – ud over festlokale, mad og gæster er der en lang række ting at tage stilling til. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet en tjekliste:

Inden festen

 • Hvad er dit samlede budget for festen?
 • Er der gæster med særlige kostvaner/allergier, som du bør tage hensyn til?
 • Skal festen have et tema? Måske har konfirmanden en interesse, som skal afspejle sig i bordpynten.
 • Hvem tager billeder? Både i kirken og til den efterfølgende fest.
 • Lav et lille menukort til hver gæst – og sæt eventuelt en velkomstsang på forsiden og en farvel-sang på bagsiden.
 • Opfind eventuelt jeres eget hashtag. Hvis gæsterne tager billeder med telefonen og deler dem på Instagram, kan I nemt finde dem og se alle billederne.
 • Skal der være musik? Lidt baggrundsmusik er altid hyggeligt – lav evt. en playliste på Spotify.

Under festen

 • Sørg for at gemme alle kort og kuverter, som konfirmanden får. Bed evt. en af gæsterne om at hjælpe med at skrive ned, hvad konfirmanden får af hvem.

Hvis du holder festen hjemme eller i selskabslokale

 • Har du brug for hjælp i køkkenet? Selvom du bestiller catering til konfirmationen hos Kokken & Jomfruen, er der noget af maden, der skal opvarmes og anrettes. Ligesom der skal ryddes op og vaskes af.
 • Husk at lave isterninger. Køb evt. en masse citronskiver, som du kan putte i vandkaraflerne for at give postevandet et lille pift.
 • Har du service nok? Lån eller lej dig til ekstra service, så du har nok til alle gæsterne.
 • Du må ikke gå ned på disse praktiske ting: Rene viskestykker, karklude, opvaskemiddel, håndsæbe, toiletpapir, køkkenruller, affaldsposer og sække, stanniol og film, opbevaringsbøtter, skærebrætter, anretningsfade