Alle priser er i kr. pr. kuvert. Ekskl. eventuelle leveringsomkostninger.

Levering til døren i hele landet

Ændre eller afbestil indtil 8 dage før levering

Kundeservice alle ugens dage

HENT SELV ELLER FÅ LEVERET TIL DØREN

Du vælger selv om du ønsker at afhente maden i et af vores køkkener, eller om vi skal levere maden til dig lige til døren. Herunder kan du finde din leveringspris. Ligeledes kan vi afhente den tomme service eller du kan selv aflevere den i et af vores køkkener.

FÅ RABAT PÅ DIN NÆSTE FEST

Hver gang du handler hos Kokken & Jomfruen, opsparer du bonusrabat. Ved hvert køb optjener du 10% af det beløb, som du har købt mad for. Beløbet på din bonus kan ses, når du logger ind på din konto hos Kokken & Jomfruen. Den bonus kan fratrækkes som rabat næste gang, du køber mad hos os.

Læs mere om bonusrabat

Tapas kommer fra Spanien og stammer fra det spanske udsagnsord tapar som betyder “at tildække”. Den originale tapas er tynde skiver brød eller kød (Eksempelvis Chorizo som stadig i dag er en populær tapas-ret) som i Andalusien blev brugt til at tildække sherry-glas for at undgå insekter i drikken. Når glasset var tomt blev brødet eller kødet spist og under tiden opfandt barejere nye typer tapas til at tildække glassene for på den måde at sælger mere sherry.

Tapas har gennem årene udviklet sig meget og er også blevet tilpasset de enkelte landes køkkener. Således indeholder tapas ud af huset fra Kokken & Jomfruen ikke kun spanske specialiteter, men også retter med anden oprindelse. Og så er tapas ikke længere kun forret eller snack som det oprindeligt er i det spanske. Tapas kan sagtens udgøre et helt måltid, hvis der sammensættes nok forskellige retter, hvilket bestemt er en mulighed med Kokken & Jomfruens tapas.