MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Om Kokken & Jomfruen

 

Historien om Kokken & Jomfruen begyndte for 50 år siden i den lille fynske landsby Gislev. Hvor et ægtepar lidt tilfældigt blev kastet ud i at levere maden til det lokale afholdshotels årlige julefrokost. De fandt glæden ved at lave mad til mange og etablerede cateringfirmaet Kokken & Jomfruen.

 

Siden har Kokken & Jomfruen skiftet ejere et par gange. Men da Henrik Nygaard i 1991 overtog virksomheden fik den for alvor vokseværk og blev den største og eneste landsdækkende cateringvirksomhed med køkkener i Aarhus, Odense, Slagelse og Glostrup. I dag beskæftiger Kokken & Jomfruen over 120 medarbejdere og leverer mad til over 1,5 millioner danskere om året.

 

De mange års erfaring sammen med ny teknologi gør Kokken & Jomfruen unik og i stand til at levere god festmad til konkurrencedygtige priser uanset hvilken anledning, der skal fejres.

 

Efter 25 år har besluttede Henrik Nygaard i sommeren 2016 at sælge sit livsværk til Færch & Co. Gastro, som vil fører virksomheden videre i samme ånd. Med et alsidigt menukort, der både byder på nye spændende retter og de mere traditionelle festretter.

Lad dig inspirere til din næste fest her i vores webshop eller kontakt vores dygtige kundeservice, der sidder klar til at servicere og rådgive dig alle ugens 7 dage.

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT