MAN-LØR 9:00 - 18:00
SØNDAG 9:00 - 13:00

KUNDESERVICE

 70107011
Din bestilling er tom

Leveringspris
 BEREGN

Om Kokken & Jomfruen

 

Historien om Kokken & Jomfruen begyndte for 50 år siden i den lille fynske landsby Gislev. Hvor et ægtepar lidt tilfældigt blev kastet ud i at levere maden til det lokale afholdshotels årlige julefrokost. De fandt glæden ved at lave mad til mange og etablerede cateringfirmaet Kokken & Jomfruen.

 

Siden har Kokken & Jomfruen skiftet ejere et par gange. Men da Henrik Nygaard i 1991 overtog virksomheden fik den for alvor vokseværk og blev den største og eneste landsdækkende cateringvirksomhed med køkkener i Aarhus, Odense, Slagelse og Glostrup. I dag beskæftiger Kokken & Jomfruen over 120 medarbejdere og leverer mad til over 1,5 millioner danskere om året.

 

De mange års erfaring sammen med ny teknologi gør Kokken & Jomfruen unik og i stand til at levere god festmad til konkurrencedygtige priser uanset hvilken anledning, der skal fejres.

 

Efter 25 år har besluttede Henrik Nygaard i sommeren 2016 at sælge sit livsværk til Færch & Co. Gastro, som vil fører virksomheden videre i samme ånd. Med et alsidigt menukort, der både byder på nye spændende retter og de mere traditionelle festretter.

Lad dig inspirere til din næste fest her i vores webshop eller kontakt vores dygtige kundeservice, der sidder klar til at servicere og rådgive dig alle ugens 7 dage.

 

Jobansøgning

Vi har løbende brug for kompetente og engagerede medarbejdere både i køkkener og administration. Så hvis du går og drømmer om at blive en del af vores team, så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning eller søge et af de ledige jobs, vi aktuelt har slået op. Læs mere her

 

 

 

    7010 7011

 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

SE KONTROLRAPPORT

 

 

 


 

 

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 


 

 

Over 1 mio. glade og mætte kunder tager ikke fejl!

 

Trustpilot

 

ELITESMILEY
SE KONTROLRAPPORT