Mad ud af huset på Fyn
Kokken & Jomfruen har en lang historie om at levere mad ud af huset på Fyn. Faktisk var det netop på Fyn – nærmere bestemt i den lille by Gislev – at det, der senere skulle blive til Kokken & Jomfruen havde sin spæde begyndelse.
Det der startede som levering af mad til en lokal julefrokost voksede sig hurtigt større og snart var ægteparret bag i gang med at levere mad ud af huset til hele Fyn og andre dele af landet. Det er nu snart 50 år siden, men den gode mad og de store portioner er stadig i højsædet som det altid har været.
Kokken & Jomfruen har leveret mad til mere end 1 mio. glade og mætte gæster til alle typer og størrelser af arrangementer. Uanset om du skal holde barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller blot en hyggelig sammenkomst med venner eller familie står vi gerne for catering, der gør dig og dine gæster glade. Fra vores køkken i Odense kan vi levere mad ud af huset til alle dele af Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg og alle andre fynske byer – store som små.
Buffet ud af huset På FYN
Det er muligt at sammensætte din buffet med kød, kartofler, salater mv. så der er noget for enhver smag. Samtidigt er buffet uformelt og nemt at håndtere så du får mere tid med dine gæster.
Vi leverer buffet ud af huset på Fyn og resten af landet.
Brunch ud af huset på Fyn
Brunch er populært til mange anledninger, eksempelvis fødselsdage, barnedåb og forskellige typer af receptioner, studenterfester mv.
Vi leverer brunch ud af huset på Fyn og resten af landet.
Diner transportable på Fyn
Kokken & Jomfruen har sit hovedkvarter i Tietgenbyen i udkanten af Odense og her er et af de tre køkkener også placeret. Bestiller du diner transportable på Fyn vil maden blive leveret fra dette køkken ligesom det også er muligt for dig som kunde at afhente maden hos os, hvor placeringen tæt på den fynske motorvej gør det let hvad end du skal afhente mad eller returnere service.
Kan vi levere til din fest på Fyn?
Vi kan levere mad ud af huset til fester på Fyn og til alle de omkringliggende, brofaste øer – alle ugens dage, året rundt. Vores chauffører leverer – afhængigt af menuen du bestiller – maden varm eller kold og med en grundig vejledning til, hvordan de enkelte retter evt. skal varmes eller på en anden måde forberedes inden den er klar til servering for gæsterne. Udgangspunktet er dog altid, at retterne er forberedt så meget som muligt så du som vært ved festen skal foretage dig mindst muligt inden du er klar til at være en del festen sammen med dine gæster. Det betyder bl.a. også, at langt det meste af maden leveres på hvide porcelænsfade så den kan komme direkte på bordet uden at skulle flyttes til anden serveringsservice.
Fynske traditioner
Hver del af Danmark har sine egne traditioner når det kommer til det at holde fest – og især hvad angår maden. Især to ting opfattes af resten af det danske land som værende særligt fynsk: Brunsviger og rygeost. Så skal du lade dine jyske eller sjællandske gæster mærke, at de er kommet til en fynsk fest, er den søde kage eller den milde ost oplagte at have på menuen.